Toegankelijkheid

Skip to main content

Op deze pagina:

Tarieven

Informatie ontvangen over het archiveren van uw website?

  • NL opslag

  • ISO 28500
  • Betaalbaar
  • Open-source

Tarieven

Wat kost website archivering? Elke website is immers anders. Sommige websites zijn klein, andere websites zijn groot. Op sommige websites wijzigt nauwelijks iets wat kleine incrementele archivering mogelijk maakt, andere websites wijzigen dagelijks waardoor de incrementele backups bijna even groot zijn als volledige back-ups. U kunt zich voorstellen dat het over 10 of 20 jaar tijd veel verschil maakt hoe groot een website is.

Voorafgaand aan een prijsopgave voeren wij daarom gratis een vrijblijvende indexering van uw website uit om te bepalen hoe groot de backups zullen zijn en hoe complex uw website is. Aan de hand van deze factoren maken wij een berekening van de kosten van website archivering en ontvangt u van ons binnen enkele werkdagen een offerte op maat.

Heeft u elders al archieven opgebouwd? Dan denken we graag met u mee om deze op ons platform te plaatsen zodat uw oude archieven bij ons te bekijken zijn via de live weergave.

Weten wat het archiveren van uw website kost? Neem contact op en vermeld uw website.

Wat krijgt u?

Bij website archivering krijgt u standaard:

  • 10 of 20 jaar bewaartijd inclusief de nodige opslagruimte en dataverkeer.

  • Dagelijks een incrementele crawl / harvest.
  • Maandelijks een volledige crawl / harvest.
  • FTP leestoegang om uw archieven makkelijk over te zetten of te bewaren.
  • Terugkijken in een moderne interface met agenda- datumkiezer.
  • Pagina waar men rechtstreeks de .warc archieven kan downloaden.

Zolang onze diensten lopen. Jaarlijks opzegbaar. Na opzegging vervalt ook uw opslagruimte.

We maken gebruik van diverse technieken om de opslagruimte efficiënt te benutten. Toch neemt het archiveren van websites enorm veel ruimte in beslag. Ook vereist het crawlen aanzienlijk wat CPU-tijd en moeten de archieven aan veel eisen voldoen. Daarom zijn de belangrijkste factoren voor de kosten de grootte van uw website, het aantal gewenste periodieke crawls en de complexiteit van de website.

Jaarlijks opzegbaar

Archieven moeten 10 of 20 jaar bewaard blijven. Maar zolang zit u niet aan ons vast. Onze contracten zijn jaarlijks opzegbaar en wij bieden een FTP interface waarmee u eenvoudig de opgebouwde .warc archieven kunt downloaden. Deze kunt u vervolgens zelf bewaren of bij een andere aanbieder uploaden. Voor een meerprijs kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Kosteneffectief

Website archivering kost enorm veel opslagruimte en CPU-kracht. Immers moet elke pagina van uw website dagelijks bezocht worden en wordt elke pagina bewaard op een harde schijf bij ons.

Wij gebruiken de nieuwste technieken om toch zeer kosteneffectief te zijn. Zoals het ZFS bestandssysteem voor maximale compressie op bitniveau.

Contact

Uw website ook laten archiveren? Bijvoorbeeld om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, voor transparantie en verantwoording of behoud van cultureel erfgoed? Neem snel contact op. Wij beantwoorden graag uw vragen en voorzien u vrijblijvend van een prijsopgave.